Bagaimana bahan aktif dalam vivix ni berfungsi ?? ::

Bagaimana bahan aktif dalam vivix ni berfungsi ??

:: Bagaimana bahan aktif dalam vivix ni berfungsi ?? ::

➡ utk atasi KENCING MANIS

Resveratrol dalam Vivix membantu menghalang rintangan insulin yg menyebabkan badan menjadi kurang sensitif pada kesan hormon insulin. Insulin berfungsi mengurangkan gula. Rintangan insulin merupakan penyebab KENCING MANIS 😫.

➡ untuk pesakit STROK

Resveratrol dalam Vivix membantu mengurangkan inflamasi, mengelakkan pengoksidaan kolestrol jahat & menjadikan ianya sukar utk platlet bercantum sekaligus membentuk darah beku yg menyebabkan penyakit jantung 💔.

➡ utk menurunkan DARAH TINGGI

Resveratrol dalam vivix juga membantu menyelesaikan masalah tekanan darah tinggi (hypertension) melalui beberapa mekanisme. Ia menurunkan keradangan sel ke dalam dinding pembuluh darah & menaikkan kemampuan pembuluh darah tersebut utk bertindak balas dgn perubahan dlm tekanan darah.

➡ utk menyokong KESIHATAN SENDI (arthritis)

Resveratrol dalam Vivix mampu mengubah protein catabolism sekaligus membaiki fungsi sendi dan menghalang stress pengoksidaan serta pembentukan sel mati pada sendi / tulang. Secara asasnya, Resveratrol menjaga kekuatan & ketahanan sendi.

➡ utk AWET MUDA ‼️
(menjadikan anda 25tahun lebih muda) Kajian mendapati bahawa Resveratrol mampu mengaktifkan DNA SIRT1 iaitu mekanisma biologi yg mampu memelihara badan daripada kesan bahaya & penyakit2 usia. muda mcm Erra Fazira, Ziana Zain, Rita Rudani, Rozita Che Wan and Maria Farida, misha omar? Wajib Grab Vivix sekarang 😚😚

➡untuk melawan KANSER ‼️

Resveratrol menghadkan penyebaran SEL KANSET & membentuk proses pembunuhan sel kanser (dipanggil sebagai apoptosis). Berdasarkan laporan pada 26 / 7 / 08, Apoptosis merupakan komponen yg mampu melindungi sel daripada ‘deoxycholate’ iaitu sejenis garam yg menyebabkan kerosakan sel & antara penyebab utama penyakit. Resveratrol dalam Vivix mampu mengawal pembentukan sel mati sekaligus menjadi agen pemusnah ‘deoxycholate’. Resveratrol mampu membetulkan semula selular yg sudah rosak iaitu penyebab kanser.

➡ untuk RAMBUT GUGUR

Vivix memainkan peranan besar dalam menggantikan sel yg telah mati kepada sel baru. Ini kerana, Vivix memberi impak kepada 4Mekanisma Penuaan pada tahap sellular iaitu Kerosakan DNA, Pengawalan Genetik, Pengeluaram Tenaga yg kian menurun oleh sel – sel & Penimbunan Prottin AGus

KENAPA PERLU VIVIX?

➡ Bertindak dan berfungsi sehingga ke tahap DNA manusia.

➡ Memperbaiki sel dan DNA, yang berupaya mencegah banyak penyakit kronik dan kritikal.

➡ Kajian membuktikan ramuan yang terdapat dalam Vivix boleh melindungi dan membaiki DNA sel yang setiap hari berhadapan dengan radikal bebas daripada persekitaran kita seharian.

➡ Mengandungi antioksidan yang tinggi dan mampu menghalang penyakit degeneratif yang berpunca drp sel rosak.

Kandungan yang kaya dengan Resveratrol yang telah terbukti secara klinikal oleh saintis terbaik dan pernah mengetuai American Cancer Research Association. Hasil dari kajian tu, mereka telah menemui punca macam mana penyakit merebak dalam sel tubuh manusia & vivix terbukti mampu melawan penyakit kronik seperti;

🌸Kanser
🌸Kencing Manis
🌸Sakit Buah Pinggang
🌸Gout
🌸Tekanan Darah Tinggi
🌸Slip Disc
🌸Vertigo
🌸Bell’s Palsy
🌸Stroke
🌸Cyst
🌸Fibroid
🌸Psoriasis
🌸Thalasemia
🌸Thyroid

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *