KEKAL FOKUS DENGAN SHAKLEE

KEKAL FOKUS DENGAN SHAKLEE

KEKAL FOKUS DENGAN SHAKLEE

Adik adik yang kata tak boleh nak concentrate belajar kat rumah, banyak ngat gangguan katanya. Nak kena ruqyahkan ke? πŸ’πŸ»β€β™€οΈ

Jangan risau. Pi lah mintak kat mak ayah belikan set Best Sellers Shaklee ni. InsyaAllah, confirm lepas ni dah boleh fokus.

Dalam set ni ada 5 item yang setiap satu adalah keperluan harian kita tau dik.

1. ESP – protein untuk tenaga, mengenyangkan dan bantu untuk kekalkan tahap kolesterol sihat.

2. Vitamin C – bantu untuk kuatkan imun badan tambah musim virus ni kan. Vita C jugak bagus untuk cepat baik luka, elak gusi berdarah dan untuk kulit cantik.

3. Omega – minyak ikan anti radang, bantu untuk turunkan kadar kolestrol jahat, bantu kurangkan kebas kebas, stabilkan tekanan darah, dan untuk minda.

4. B-Complex – pil anti stress lengkap dengan asid folik. Sel darah sihat dan kurangkan kebas kebas.

5. Ostematrix – pil kalsium untuk kesihatan sendi lutut, elak osteoporosis, atasi sembelit buasir.

Pembelian set ni pada harga ahli RM412 DAN FREE ANNIVERSARY beg bernilai RM25! 😍

Nanti bolehlah hulur kat mak beg ala Gucci tu. Win win lah.

Ahgituw! πŸ€—

Nak tak set ni?

Wasap Eqin,

017-5553865

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *