Punca Sebenar Terjebak Dengan Bisnes Sekarang

Punca Sebenar Terjebak Dengan Bisnes Sekarang

Punca Sebenar Terjebak Dengan Bisnes Sekarang ❀

Kisahnya semua bermula masa tu abang adam khalish umur 6bulan.
Mama nyusukan abang macam tak puas je abang nyusu.
Asyik nak ngempeng je.
Rasa susu badan macam tak cukup cair tak dapat kenyangkan abang. Macam2lah pikirnya.
Badan mama pun rasa tak bermaya sokmo.
Mudah sangat penat letih lesu.
Tambah lagi masa bersalinkan abang adam khalish dulu ambil epidural memang sakit belakang tu kerap sangat rasa.

.

Sampai 1 tahap mama rasa nak giveup breastfeedkan abang adam khalish.
Konon nak cukupkan sampai 2tahun dan lebih.
Siapa taknak kan anak2 dapat fully breastfeed sepenuhnya.
.

Tapi itulah anak sulung dengan takde ilmu,takde join lagi time tu group2 ibu menyusu nih.
Mulalah pencarian mama untuk cari ikhtiar atasi problem yang mama listkan kat atas tadi.
.

Lepas survey2 akhirnya mama jumpa Set Menyusu yg mama amalkan since 6tahun lepas hinggalah sekarang.
Dengan guide yg diberi oleh upline mama focus untuk penyusuan susu ibu nih subhanallah best sangat mama berjaya menyusukan abang adam khalish juga kakak airis khalisha lebih 3tahun. Dan semua masalah mama hadapi diatas berjaya diatas. Alhamdulillah tabarakallah. 😍
.

Dari situlah mama terjebak nak cuba buat bisnes pulak. Niat nak bantu ibu2 lain juga yg ada masalah macam mama alami dapat sama2 jumpa produk berkualiti dan berkesan nih.

.

Hampir 7tahun pengenalan dengan bisnes ni masyaAllah tabarakallah macam-macam dah effect best yang mama dapat bukan pada mama semata tapi pada whole family yg sama2 amalkan produk nih juga dapat bantu ramaiiiii orang sama2 dapat manfaat dari produk yg mama konsisten amalkan nih especially utk set menyusu nih 😍.

.

Paling best juga bila dapat bantu surirumah yg macam mama juga dapat income 3 4 angka sebulan . Alhamdulillah terima kasih Allah atas nikmatMu ini.
.

Lagi happy dapat bantu kawan2 di FB ni yg sama2 friend dgn mama join sama team SAF untuk mama guide uols kita bina impian bersama insyaAllah niat bantu ramai2 sihat dan ramai2 dapat capai impian mereka.

Together We Achieve More πŸ’ͺ

Eqin Latif ,
Coordinator Shaklee.
Founder SAF Empire.

#sgw
#bisnesshaklee
#shakleewave
#bisneskalispandemik
😍

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *